donderdag 7 februari 2008

Dag Siel,

Zoals ik als eerder heb geschreven naar je, het zit je echt niet mee de laatste tijd maar dit is zeker geen reden om het op te geven. Ik weet zeker dat je echte doorbijter bent en dat je je echt niet laat doen, je moet er echt in blijven geloven. Ik weet dat dit gemakkelijk gezegd is dan gedaan maar als moeder van een leukemie-patiƫntje weet ik echt wel hoe je je soms voelt.
Kun je eens aan Talle vragen of ze de mail van Lore heeft ontvangen want ik weet niet of we het juiste adres hebben gekregen, het is allemaal zo snel gegaan. Maar ik hoop echt dat we jullie nog eens mogen ontmoeten, je weet het me maar te zeggen en we maken graag tijd vrij hiervoor.

Vele groeten van Lore aan Talle , Runne en natuurlijk jezelf
Doe de groeten van aan je ouders (van Rudi en Jasmine)

Hoop ik tot binnenkort!!!

zaterdag 2 februari 2008

Dag Siel,

Het zit je soms toch ook niet echt mee, maar ik weet zeker dat je de moeilijke en kwade periode goed hebt weerstaan en je weer niet hebt laten doen. Je hebt weer kunnen rekenen op veel steun rond je en ik weet zeker dat dat ook helpt bij het genezen en zeker bij de moeilijke perioden. We leven zeker met jullie mee en we praten nog dikwijls over de toffe momenten die mijn kinderen samen met jullie heeft meegemaakt. We hopen daarom ook dat alles goed gaat en dat we jullie eens thuis kunnen komen opzoeken.
Je staat er zeker niet alleen voor en kop op, je kunt het!!
groeten aan je ouders en aan je zusjes
(mama en papa van Brecht, Lore en Jasper)